23948sdkhjf

Optimera vil gøre mere for private

Byggemarkedet Optimera har i flere år kæmpet med myten om, at de kun var for professionelle håndværkere. Den myte vil Optimera i Grindsted gerne aflive.
Optimera har det meste, som private har brug for i enten hus, have eller lejlighed. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Det er netop for at prøve at gøre mere for private, og når folk kommer her, så kan de i realiteten vælge materialer til hele huset. Hvis der skal males eller sættes nyt tapet op, så kan de også se udvalget af lamper. Vi har fået en helt ny serie børnelamper og solcellelamper, som der er fornuftige priser på. Vi har desuden også fået nye tapetbøger med specialtapeter, som man kan komme og kigge i og bestille, fortæller butiksleder hos Optimera i Grindsted, Per Balle.

Byggemarkedet har blandt andet fået endnu flere varer på hylderne, fordoblet antallet af indendørs- som udendørslamper samt etableret en ny brændeovnsafdeling. Optimera har indgået en aftale med blandt andet Morsø. Hos Optimera har man valgt, at satse på færre mærker fortæller Per Balle.

Konkurrencesituationen gør, at Optimera skal give kunderne en ekstra god service og vejledning, det er Per Balle klar over. Optimeras afdelinger i Grindsted og Billund har også indført prisgaranti.

Der er i dag 14 medarbejdere i byggemarkedet i Grindsted.

Originalartikel: http://vafo.dk/article/20141020/ARTIKLER/141029942/1142
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079